Archívum

2015-2016-os Borvirág borestek

Kedves BorBarátaink!

Lassan vége a hosszú - "forró" - nyárnak és újra éledezünk...

Az alábbiakban a klubestjeink rendszeres látogatóinak szeretnénk egy rövid tájékoztatót adni a következő év programjáról... S akik eddig még nem vettek részt programjainkon, azoknak szeretnénk felhívni a figyelmét Borklub estjeinkre, s reméljük egyszer a vendégeink között üdvözölhetjük Őket!!!

Az új évad programja még prés alatt van, de már lassan körvonalazódik és izgalmasnak, ízgazdagnak ígérkezik!

A Borvirág Klubban - Óbudán - szeptember 29-én, kedden 19 órakor kezdjük az évadot! Vendégünk - nagy valószínűséggel - Erdőbényéről a Béres Szőlőbirtok és Pincészet lesz, méltatásukat a következő e-mailben ígérhetjük.
A Borvirág klubesteket változatlanul - Óbudán a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban - keddi napokon, 19 órai kezdéssel, - jobbára a hónap utolsó keddjén tervezzük! Házi muzsikusaink változatlanul a Borvirág Zenekar tagjai:)
További tervezett időpontjaink: október 27., november 24., december 15., január 26., február 23., március 22., április 26. és május 31.

Bővebb tájékoztatással a jövő hét elején jelentkezünk!

A héten még a nyarat idézi az időjárás, használjuk ki, aztán rajta, indul a klubszezon.

Borbaráti üdvözlettel:

Üdvözlettel:

Nyikos István Kézér Ilona
30/954-9147 20/311-0986
Bacchus Arts Stúdió

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.