Archívum

Évadzáró Borvirág Klub

Június 3-án kedden este a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban a világon legismertebb borvidékünkről - a TOKAJI-ról - mutatkozott be egy fiatal borász - Majoros László, aki édesapja nyomdokaiba lépve gondozza a Majoros Szőlőbirtok és Pincészet szőlőjét és készíti borait Tarcalon. A tokaji bort kedvelők már korábban megszerethették kiváló borait, amelyeket először a Tokajicum Borászatnál készített.

A tokaji egy különleges bor, s hogy mi minden összetevője van a készítésének, s egy jó TOKAJI-nak, azt megtudtuk magától a borásztól, s meg is kóstolások során meg is tapasztaltuk.Nos, ezt az estét kár lett volna kihagyni!

Íme a Borvirág Klub kóstoltatásra került borai:

Majoros Tokaji Sárga muskotály 2013 száraz, Majoros Tokaji Birtokbor 2010 száraz, 3., Majoros Tokaji Deák Furmint 2011 száraz, Majoros Tokaji Édeske 2011 édes, Majoros Tokaji Blanka Cuvée 2010 édes, kései szüretelésű, Majoros Tokaji Aszú 2007 6 puttonyos